2007 - 2008

 

 

2008

Od dubna do prosince 2008 proběhl NAVAZUJÍCÍ KURZ VÝUKY ANGLICKÉHO JAZYKA, který byl spolufinancován dotací z Grantového dotačního titulu města Dobřan 2008. Generálním partnerem projektu bylo město Dobřany

Z Grantového dotačního titulu města Dobřan 2008 byla také spolufinancována akce s názvem Budulínkova stezka a také Kurz komunikačních dovedností pro matky s dětmi na a těsně po MD.

Závěrečná zpráva Budulínkova stezka a Kurz komunikačních dovedností.

----------------------------------------------------------------------------------------

V dubnu a květnu 2008 se o.s. Budulínek zapojilo do celostátní kampaně Sítě mateřských center (jíž bylo o.s. členem od 2005 do 2012) MĚSTO PRO DĚTI zaměřenou na problematiku psích výkalů. Úvodní zpráva (pdf) a závěrečná zpráva (pdf) pro SMC a také celostátní závěrečná zpráva.

----------------------------------------------------------------------------------------

V červnu 2008 se naše MC také zapojilo do celostátní kampaně "TÁTA DNESKA FRČÍ". Tato kampaň je společná Sítě MC a Ligy otevřených mužů. Tisková zpráva, závěrečná tisková zpráva a hodnocení (zhotovena pro SMC) a závěrečná zpráva Sítě MC.  Fotografie ke kampani 

 

2007

Občanské sdružení Budulínek stalo v roce 2007 partnerem města Dobřany v rámci projektu  "CENTRUM VOLNÉHO ČASU A VZDĚLÁVÁNÍ" spolufinancovaném Plzeňským krajem a Evropskou unií podle grantového schématu "Podpora sociální integrace v Plzeňském kraji".

Cílem projektu je odstraňování bariér ke vstupu na trh práce pro vybrané cílové skupiny. Jednou z těchto skupin jsou matky na a po mateřské dovolené města Dobřany a okolí. Pro ně byly připraveny tyto aktivity:

- kurzy anglického jazyka
I. únor - červen 2007
II. říjen 2007 - březen 2008

- výuka práce na PC
I. březen - červen 2007
II. leden - duben 2008

- Workshop na téma výběrové řízení, psaní životopisu
I. duben 2007 
II. září - listopad 2007

- Seminář komunikačních dovedností
I. březen 2007
II. září - listopad 2007
 

Maminkám byla zajištěna doprovodná služba hlídání dětí v herně mateřského centra. Všechny aktivity probíhaly bezplatně.